Høstkampanje fra Glassmester 1

Realiser drømmen om å nyte innekveldene "ute" med kvalitets-hagestuer fra Glassmester 1  

Uteplassen eller uterommet er ofte det området rundt hjemmet som forbindes mest med velvære og positive opplevelser. Timene og dagene her er ofte de man lengter etter når man kjenner på hverdagens stress, det gir ro og velvære til både kropp og sjel. 

Nå har du selv mulighet til å bestemme når utekveldene skal nytes, helt uavhengig av vær, vind og temperatur. Forleng utesesongen og beskytt dine favorittmøbler med en enkel innglassing eller et komplett nytt uterom/hagestue fra Glassmester1

Nå kan du sikre deg et virkelig godt høsttilbud!

  • GRATIS befaring * 
  • NB! Oppgradering til energispareglass ved bestilling av hagestue. (Verdi: 15% av prosjektets totale glasskostnader)
  • 3D-tegning av ditt hagestueprosjekt er inkludert i kampanjeperioden  
  • 50% rabatt på spesialtilpasset hagestueteppe  

Gyldig frem til 31. oktober 2017 

Visste du at en hagestue består av tre hoveddeler som kan bestilles separat? 

Velg det som passer for deg!  

1. Komplett veggmontert eller frittstående hagestue

Våre hagestuer er nøkkelferdige kvalitetsprodukter der alt av skyvedører, reisverk og taksystem leveres komplett. Selv takrenner, nedløpsrør og vindskier er med i pakken. 

Bærekonstruksjonern leveres som et bindingsverk i limtre fra Moelven, der alt er frest og gjerdet på forhånd (lafeprinsippet). Ved å bygge hagestuen som et bindingsverk slipper man alt av synlige beslag og vinkler, slik et ordinært reisverk har. Vi dimensjonerer hagestuen etter snølastkravene i gjeldene kommune uten tillegg i prisen. Mulighetene er mange, valget er ditt!  

2. Vindusfelt, folde- eller skyvedører

For selvbyggeren kan Glassmester 1 tilby alt fra uisolerte til isolerte skyvbare og faste felt. Alle dører og vinduer leveres med et vedlikeholdsfritt profilsystem i aluminium, og lages etter kundens ønsker når det gjelder mål, isolering, utforming og farger. Systemet er fleksibelt og kan sikre deg store og rause åpninger. 

Vi gir hele 10 års lakkgaranti selv på våre rimeligste produkter. Glasspartiene leveres enten i en komplett hagestuepakke eller som glasspartier der man ønsker å innglasse en eksisterende konstruksjon, eller ønsker å bygge reisverk og tak selv.  

 3. Takpakker i glass eller plast

Glassmester 1 kan også tilby komplette takpakker som inneholder alt selvbyggeren trenger for å få et tett tak beregnet for det Norske klima. Taksystemet finnes i 16-og 32 mm opalhvit polykarbonat med komplett profilpakke. Selv den minste skrue følger med. 

Som eneste på markedet har vi utviklet et eget profilsystem som minsker faren for innvendig dryppkondens i taket. Takpakken leveres enten i en komplett hagestue eller som takpakke der man ønsker å bygge reisverk og tak selv.  

La oss kontakte deg!

Fyll ut skjemaet og du vil bli kontaktet av en av våre representanter, som hjelper deg med å finne riktig løsning for dine behov. 


  • GRATIS befaring *
  • NB! Oppgradering til energispareglass ved bestilling av hagestue. (Verdi: 15% av prosjektets totale glasskostnader) 
  • 3D-tegning av ditt hagestueprosjekt er inkludert i kampanjeperioden  
  • 50% rabatt på spesialtilpasset hagestueteppe


Gyldig frem til 31. oktober 2017 


Skreddersøm uten tillegg i prisen

Glassmester 1 har som eneste fagkjeden i Norge, gleden av å tilbyr sine kunder spesialtilpassede hagestuer fra den Norske leverandøren «Uteplassen» uten ekstra pristillegg for befaring og oppmåling. Kun materialtillegg utover standardløsninger.

Riktig mål, riktig løsning

For at sluttresultatet skal bli i henhold til gjeldende kvalitetsnormer er det en forutsetning at man velger riktig løsning til hvert enkelt prosjekt. I tillegg må alt av mål stemmer. Dette krever erfaring og fagkompetanse, da det er mange feller å gå i. Hvis ikke vinkler, diagonaler, lodd og vater stemmer vil man kunne få store utfordringer og problemer med den praktiske monteringen. Betydelige tilleggskostnader i forbindelse med oppretting og justeringer av vegger og gulv er ikke uvanlig når ufaglærte skal gjøre jobben selv. La Glassmester 1 ta seg av dette, da har du en garanti på å få en fagmessig utført jobb uten å bekymre deg for å noe skal gå galt, eller fare for uforutsatte kostnader. 

* Befaring er kostnadsfri innenfor 30 km fra nærmeste forhandler i Glassmester 1-kjeden.