MESTER PÅ GLASS

Glassmester1

Glassmester1 kjeden er i dag en dynamisk fagkjede i konstant vekst. Vi har et sterk fokus på kvalitet i alle ledd, og jobber kontinuerlig for at våre kunder alltid skal være fornøyd når de benytter seg av vår kompetanse, produkter og tjenester.

Kjeden drives av anerkjente glassmestere og glassbedrifter med høy fagkompetanse og lang fartstid i faget, og som drar nytte av å være tilsluttet et samarbeidende nettverk under merkenavnet Glassmester1. Vårt mål er å bli et naturlig 1. valg som glassleverandør både for privatkunder, næringslivet og offentlig sektor.

Din totalleverandør innen glassrelaterte produkter og tjenester
Vi leverer og monterer hele spekteret av bygningsglass til vinduer, fasader, tak samt alt av glassprodukter til interiør. Enhver glassløsning skreddersys etter kundens spesifikasjoner og behov. Man kan hvis ønskelig kombinere nesten alle funksjonene listet opp nedenfor i en og samme glassrute. Vi kaller det FRIHET til å velge – du bestemmer, vi har glasset!

Glassmester1 – et sikkert første valg
Glassmester1 setter kunden i fokus. Kunnskap, kvalitet og Service samt konkurransedyktige betingelser vil alltid stå øverst på vår dagsorden. Glassmester1 kjeden består av bedrifter med formell kompetanse og faglig tyngde. Derfor kan vi alltid tilby våre kunder markedsledende produkter og løsninger som holder høyeste kvalitet og i tillegg oppfyller gjelden bransjenormer og myndighetskrav.

Målet er å sikre deg som forbruker trygghet og sikkerhet når du velger produkter og eller tjenester fra en Glassmester1 bedrift.

Glassrekkverkmed stolper
HAR DU SPØRSMÅL ELLER ØNSKER Å BESTILLE?

KONTAKT OSS